گرافیک، هنر و خلافیت را، ساده، کامل و اصولی یاد بگیرید!

آموزش تبدیل تصاویر پیکسلی به وکتور در ایلاستریتور با فرمان Image Trace


سلام دوستای گلم خوبین امروز قراره که با نرم افزار ایلوستریتور با هم یاد بگیریم که چجوری می تونیم از یک فایل پیکسلی یک تصویر وکتور با کیفیت تولید کنیم و اون رو در جاهای مختلف استفاده کنیم در واقع تصویری که قراره تبدیل به وکتور بشه می تونه آیکون یک نرم افزار، تصویر شخصی خودمون یا یک لوگوتایپ بی کیفیت باشه یا اصلا می تونه هر المان دیگه ای در قالب پیکسل وجود داشته باشه و ما می تونیم اون رو به وکتور تبدیل کنیم. خیلی خوب بریم برای آموزش.

مرحله اول: در ابتدا از پنجره ویندوز گزینه properties را انتخاب می کنیم.
مرحله اول peropertis تصویر را در ایلاستریتور باز میکنیم

مرحله دوم: در این مرحله با انتخاب ابزار Selection Tool بر روی تصویر کلیک می کنیم و از قسمت سمت راست یا پنجره سمت راست بر روی Image Trace کلیک می کنیم و preset را بر روی default قرار می دهیم.

انتخاب گزینه Image tracer

مرحله سوم: در این مرحله کافی است که بر روی آیکون مشخص شده ی داخل تصویر کلیک کنید تا عملیات Image trace برای ما بر روی تصویر انجام و پنجره تنظیمات Image trace برای ما ظاهر شود.

تنظیمات image tracer

مرحله چهارم: در این مرحله با تغییر مقادیر Threshold Paths ،Corners Nois می تونیم به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنیم که مفاهیم دقیق این مقادیر در ادامه این مطلب برای شما توضیح داده شده است.

بعد از این که مقادیر وارد شد، کافی است که در پنجره سمت راست بر روی دکمه Expand کلیک کنیم تا عملیات Image trace به صورت کامل برای ما انجام شود.

آموزش خروجی گرفتن از تصویر در ایلاستریتور

مرحله پنجم: در مرحله بعد مکان مورد نظر خودمون رو برای خروجی لایه ها در نظر می گیریم و بر روی گزینه Select Folder کلیک می کنیم تا لایه ها در مکان مورد نظر ذخیره بشن.

ذخیره فایل خروجی گرفته شده
تنظیمات مورد نظر در بخش Image trace

1: این گزینه عملیات Image trace را برای ما در حالت ها و مد های مختلف انجام می دهد.

2: این گزینه عملیات را بر اساس میزان نور داخل تصویر انجام می دهد.

3: این گزینه path ها یا همان مسیر های ما را با نقاط کنترلی بیشتری انجام می دهد در واقع path ها با نقاط کنترلی بیشتری به هم دیگر وصل می شوند.

4: این گزینه در واقع منحنی لبه‌های ما را کم و زیاد می کند یا به عبارتی لبه های ما را تیز تر یا نرم تر می کند.

5: این گزینه در واقع برای تشخیص نویز های تصویر مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند کار ما را همراه با نویز یا بدون نویز، برای ما نمایش دهد.

مرحله ششم: بسیار عالی عملیات انجام شد الان کافیه که بر روی ابزار Direct Selection Tool کلیک کنیم تا بتوانیم خصوصیات مقادیر مان را به صورت مجزا تغییر دهیم. خصوصیات مقادیر (رنگ المان، اندازه المان، یا همان سایز المان و یا تغییر در ساختار المان) است.

کار با Direct Selection Tool

به عنوان مثال ما اینجا یک سری از حروف را جابجا کردیم و اندازه اون رو تغییر دادیم و در پایان توانستیم با تغییر رنگ، المان خودمون رو به صورت وکتور شده داشته باشیم .

تصویر به وکتور تبدیل شده است و میتوانیم تغییرات را اعمال کنیم

امیدوارم که این آموزش هم مثل بقیه آموزش ها برای شما کاربردی و مفید واقع شده باشه.

اشتراک گذاری مطالب این سایت با دوستان خود، حمایتی ستودنی از طرف شما برای ما است.